We Are Awesome Folow Us
Title Image

Η εταιρεια μας

Η H.C.PLAYMASTER LTD δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1990, στη μελέτη, στον σχεδιασμό, στον εξοπλισμό και στην ασφαλή οργάνωση παιδότοπων και παιδικών χαρών σε όλες τις πόλεις.

 

Η διασφάλιση της ποιότητας και της τεχνογνωσίας που μας χαρακτηρίζει τεκμηριώνεται μέσα από τη συνεργασία μας με τις σημαντικότερες αντιπροσωπείες εξοπλισμού παιδοτόπων, παιδικών χαρών και παιχνιδιών εξωτερικού χώρου που δραστηριοποιούνται στον χώρο σε διεθνές επίπεδο (Ευρώπη και Αμερική). Η εφαρμογή της απαραίτητης τεχνογνωσίας σε συνδυασμό με την πιστή τήρηση των προδιαγραφών ασφαλείας που πρέπει να πληρούνται σε κάθε παιδότοπο, χώρο παιδικής ψυχαγωγίας ή μαθησιακό περιβάλλον, αποτελούν για την εταιρείας μας το πρώτιστο κριτήριο σε κάθε επικείμενη συνεργασία με το ιδιαίτερα επιλεκτικό πελατολόγιό μας.

 

Μέσα από την τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε από την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο, προτείνουμε καινοτόμες λύσεις σε υφιστάμενους χώρους που χρήζουν διαρρύθμισης στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών προδιαγραφών (ΕΝ1176/77) που καθορίστηκαν με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών μας. Στη βάση αυτής της προοπτικής είμαστε στη διάθεση σας για την πλήρη ενημέρωση σας μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων για τον κατάλληλο σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη διαρρύθμιση περιβαλλόντων ψυχαγωγίας και μάθησης για παιδιά όλων των ηλικιών.

 

Η H.C.PLAYMASTER LTD αναλαμβάνει τη διαμόρφωση παιδοτόπων και την παροχή εξοπλισμού σε ειδικά παιδικά πάρκα, σε νηπιαγωγεία, σε παιδικούς σταθμούς, σε ξενοδοχεία, σε οικιστικά συγκροτήματα καθώς επίσης και σε (διεθνείς) αλυσίδες εστιατορίων. Ταυτόχρονα προμηθεύουμε ιδιόκτητους χώρους (π.χ. κατοικίες) στη βάση των απαιτήσεων και των προδιαγραφών του εκλεκτού πελατολογίου μας.

Το προσωπικό της H.C. PLAYMASTER είναι καταρτισμένο μέσα από χρόνια εμπειρίας τόσο για την πλήρη ενημέρωση σας αναφορικά με τα προϊόντα μας όσο και για τις προδιαγραφές που καθορίζονται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

 

Η αμεσότητα της ανταπόκρισης του προσωπικού μας σε οποιοδήποτε αίτημα του εκλεκτού πελατολογίου μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας. Το προσωπικό της εταιρείας μας μετά από οποιοδήποτε ενδεχόμενο αίτημά σας δύναται να επισκεφθεί το χώρο της επιλογής σας για την πλήρη και ενδελεχή ενημέρωση σας.

 

Σε περιπτώσεις που ενδείκνυται η παροχή εξειδικευμένων τεχνικών/ειδικών πληροφοριών σε οποιοδήποτε θέμα, το προσωπικό μας δεσμεύεται στην άμεση διερεύνηση οποιασδήποτε αναζήτησής σας.

 

Το πελατολόγιο της εταιρείας μας σχετίζεται κυρίως με δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και νηπιαγωγεία καθώς και μεγάλους οργανισμούς όπως διεθνείς αλυσίδες εστιατορίων, καφετεριών και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επιδιόρθωσης των προϊόντων που παρέχει. Δύναται επιπρόσθετα να παρέχει τα απαραίτητα ανταλλακτικά για τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων που εισαγάγει.

 

Προμήθεια & Εγκατάσταση
Η προμήθεια και η εγκατάσταση των προϊόντων της εταιρείας μας όπως παιχνιδιών εξωτερικού χώρου, πολυπαιχνιδιών κ.λπ παρέχονται δωρεάν από την H.C. PLAYMASTER LTD.

 

Εισαγωγή & Προμήθεια
Η H.C.PLAYMASTER LTD ειδικεύεται στην εισαγωγή και προμήθεια των ακόλουθων κατηγοριών προϊόντων:

 1. Παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (μεταφορικά μέσα, ποδηλατάκια, κούνιες, τσουλήθρες, σπιτάκια, παιδικές δραστηριότητες με άμμο και νερό, προστατευτικό δάπεδο, τραμπάλες, παιχνίδια αναρρίχησης εξωτερικού χώρου κ.α.
 2. Εκπαιδευτικά παιχνίδια τόσο για την οικοδόμηση γνωστικού περιεχομένου όσο και για την ανάπτυξη ειδικών δεξιοτήτων (παιδαγωγικό υλικό, υλικό προγραφής, κορδόνια, σύνθετοι συντονισμοί, παιχνίδια κατασκευών κ.λπ.)
 3. Puzzle (θεματικά puzzle για ζώα, φαγητά, μεταφορικά μέσα, επαγγέλματα, puzzle εξελικτικής πορείας, μαγνητικά puzzle κτλ)
 4. Μαθηματικά εποπτικά μέσα, σχήματα, χρώματα, ρολόγια κ.α.
 5. Μέσα κοινωνικοποίησης και δραματοποίησης (π.χ. κουζίνες)
 6. Μουσικά όργανα
 7. Ξύλινα και πλαστικά έπιπλα για σχολεία και γραφεία.
 8. Είδη γυμναστικής και φυσιοθεραπείας (παιχνίδια ισορροπίας, σετ άθλησης, στρώματα γυμναστικής, κορδέλες, ξυλοπόδαρα, μπάλες, όργανα γυμναστικής κ.α.
 9. Είδη λογοθεραπείας (κάρτες λογοθεραπείας και υλικό για εκπαιδευτικούς ειδικής εκπαίδευσης).
 10. Δάπεδα ασφαλείας και γωνιές.
 11. Αναλώσιμα υλικά όπως τέμπερα, δακτυλομπογιές, υαλομπογιές, μαγνητική μπογιά, σφουγγαρομπογιές, πινέλα, κυπελλάκια, ποδιές ζωγραφικής, σφραγίδες, στένσιλ ζωγραφικής, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, χαρτοκοπτική, ψαλίδια, γόμες, χαρτόνια, ιδέες διακόσμησης, πλαστελίνη, εργαλεία δημιουργικών υλικών, αφίσες κ.λπ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ

Τέμπερα, δακτυλομπογιές, υαλομπογιές, μαγνητική μπογιά, σφουγγαρομπογιές, πινέλα, κυπελλάκια, ποδιές ζωγραφικής, σφραγίδες, στένσιλ ζωγραφικής, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, χαρτοκοπτική, ψαλίδια, γόμες, χαρτόνια, ιδέες διακόσμησης, πλαστελίνη, εργαλεία δημιουργικών υλικών, αφίσες κ.λπ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Μεταφορικά μέσα, ποδηλατάκια, κούνιες, τσουλήθρες, σπιτάκια, παιδικές δραστηριότητες με άμμο και νερό, προστατευτικό δάπεδο, τραμπάλες, παιχνίδια αναρρίχησης εξωτερικού χώρου κ.α.

ΕΙΔΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Παιχνίδια ισορροπίας, σετ άθλησης, στρώματα γυμναστικής, κορδέλες, ξυλοπόδαρα, μπάλες, όργανα γυμναστικής κ.α.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Υλικό προγραφής, κορδόνια, δραστηριότητες σύνθετου συντονισμού, παιχνίδια κατασκευών, χρώματα κ.λπ

PUZZLE

Θεματικά puzzle για ζώα, φαγητά, μεταφορικά μέσα, επαγγέλματα, puzzle εξελικτικής πορείας, μαγνητικά puzzle κ.λπ.

ΕΠΙΠΛΑ

Ξύλινα έπιπλα, πλαστικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, γωνιές ασφαλείας

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κουζίνες, κουκλοθέατρα, πάγκος χειρονακτικής εργασίας

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δημοφιλή Επιτραπέζια Παιχνίδια για όλες τις ηλικίες

ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Διάφορα είδη μουσικών οργάνων

ΠΟΛΥΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δάπεδα ασφαλείας

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Σχήματα, χρώματα, ρολόγια κ.α

ΕΙΔΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Κάρτες λογοθεραπείας και υλικό για εκπαιδευτικούς ειδικής εκπαίδευσης